Президентът Доналд Тръмп обяви, че единственото, от което се интересуват американците

...
Президентът Доналд Тръмп обяви, че единственото, от което се интересуват американците
Коментари Харесай

Доналд Тръмп си призна за петрола в Сирия

Президентът Доналд Тръмп разгласи, че единственото, от което се интересуват американците в Сирия, е петролът, а думите му провокира диспути. Някои споделят, че милиардерът е останал неразбираем, а други настояват, че е първият, който си признава действителните аргументи за спорове като този.

„ Искаме да върнем бойците си вкъщи, само че оставяме част от тях там, тъй като резервираме петрола. Харесвам петрола. Запазваме го ”, сподели Тръмп. Тези думи на президента бяха разчетени като самопризнание. Някои даже иронично го похвалиха. Сред тях беше и президент на Сирия Башар Асад, който сподели часове по-късно, че това са същинските претекстове на американците.

„ Що се отнася до Доналд Тръмп, в случай че питате мен, ще ви кажа нещо, което може да ви прозвучи необичайно. Това е най-хубавият американски президент, само че не тъй като политиките му са положителни, а тъй като е най-прозрачният. Всички американски президенти правят закононарушения и след това взимат Нобелова премия за мир. Те в действителност са група нарушители, които съставляват ползите на огромните американски корпорации за оръжие, нефт и други. Тръмп приказва намерено и споделя: " Искаме нефт ", разяснява Башар Асад. Американецът в действителност приказва в детайли за това и на няколко пъти повтори, че петролът е главният приоритет. „ Други страни да охраняват границата. Турция желае - дано я охранява. Те се бият от хиляда години. Ние се отдръпнахме и запазихме петрола ", сподели още Тръмп.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР